ονειρούπολη εγκαταστάσεις

Ευχάριστο περιβάλλον

ονειρούπολη δραστηριότητες παιδικού σταθμού
Η Ονειρούπολη στεγάζεται σε ένα νεόδμητο κτήριο 450τμ εκ των οποίων τα 150τμ είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος και φυλασσόμενος αύλειος χώρος.

Οι πλημμυρισμένες από χρώματα αίθουσες είναι κατάλληλα διαμορφωμένες με τον απαραίτητο εκπαιδευτικό εξοπλισμό, τα ειδικά προσαρμοσμένα έπιπλα για τα παιδιά της κάθε ηλικίας, το απαραίτητο εποπτικό υλικό, τις διάφορες γωνιές των δραστηριοτήτων, φωτιζόμενες με άπλετο φυσικό φως, φυσικό αερισμό και αυτόνομα κλιματιζόμενες.

Σε κάθε γωνιά δεσπόζουν οι δημιουργίες των παιδιών που συνεχώς εμπλουτίζονται ανάλογα με την εποχή και το θέμα και αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους εμάς τους μεγάλους.

Οι χώροι υγιεινής καθώς και τα βεστιάρια είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις ανάγκες των παιδιών.
εγκαταστάσεις παιδικού σταθμού ονειρούπολη
Ο αύλειος χώρος 150τμ είναι ένας χώρος περιφραγμένος ασφαλής και ευχάριστος, περιτριγυρισμένος με καταπράσινα φυτά, με κατάλληλο οικολογικό χλοοτάπητα και πλαισιωμένος με αμέτρητα παιχνίδια.
Προσφέρεται για παιχνίδι, άθληση, συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στα παιδιά να δώσουν δημιουργική διέξοδο στην ενεργητικότητα τους, με την επίβλεψη πάντα του έμπειρου προσωπικού μας.

Δείτε φωτογραφίες των εγκαταστάσεων της Ονειρούπολης!!!